Afbeelding
Foto: Carin_Deben

D66: Relaxed de zomer in

Gemeentenieuws

We hebben als D66 Bernheze een hectische tijd achter de rug. Onze fractievoorzitter Annemieke Boellaard moest helaas stoppen met haar activiteiten, er waren mutaties in de bezetting van de commissies, we gingen op zoek naar bestuursleden om zelfstandig door te gaan en onze leden kregen we niet bijeen door de coronaperikelen. Met hard werken en geloof in eigen kunnen ziet het er nu, net voor het zomerreces, toch erg positief uit! Zoals vorige week in DeMooiBernhezeKrant krant gemeld, hebben we een heel sterk bestuur gekregen. Rob van der Geld, Alina van Marsbergen en Paul Aarts zijn voortvarend aan de slag gegaan. Met Betty van Breemaat en Femke van Bakel hebben we twee toppers in de Commissies MZ en BS erbij.

We hebben inmiddels 40 leden in Bernheze, een aantal dat maandelijks groeit. En eindelijk, na een hele lange tijd, hebben we deze week onze leden weer bij elkaar kunnen brengen. Bij CC De Wis in Loosbroek hebben we onze plannen voor het komend jaar kunnen delen en bediscussiëren. Zowel het verenigingsgedeelte als het politieke gedeelte staat als een huis. Een positieve en kundige, maar ook gezellige club mensen waarmee we richting de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gaan. Nu lekker relaxed de zomer in, daarna gaan we er weer met z’n allen tegenaan. Heb je zin om mee te doen? Dat kan! Bel of mail me maar. Voor enthousiaste meedenkers en meedoeners is er altijd een plekje bij onze lokale politieke partij!

Rob van Herpen, fractievoorzitter D66 Bernheze
06-23880379

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 9 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 9 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze