Afbeelding
Foto: Marcel van der Steen

Eindelijk kon het weer: live theater

Activiteit

NISTELRODE - In CC Nesterlé presenteerden Laurens Timmers en Twan Pittens met hun voorstelling ‘d’n Bliekerd’ het theaterprogramma van het aankomend seizoen. Het Nisseroise duo deed dat natuurlijk op haar eigen manier, met gitaar en contrabas en hun liedjes; sommige speciaal gemaakt voor deze avond zoals een flamingo om de dansvoorstelling van Conchita Boon te introduceren.

De voorstelling begon met een rekensom waarin uitgerekend werd dat een kleine meerderheid muziekprogramma’s zijn en de andere helft cabaret- en kindervoorstellingen. Tijdens de uitleg doet Twan in coronastijl de vertaling als doventolk. Daarbij wordt het hem moeilijk gemaakt door Laurens; precies zoals we het duo kennen. De twee zingen hun liedjes en het lijkt alsof ze steeds meer op hun gemak zijn op het podium en het wordt muzikaal ook steeds beter. Zeker als je in ogenschouw neemt dat de voorbereiding wel erg krap was. Een hele mooie manier om het theaterseizoen te introduceren. Misschien is er na de eindejaarvoorstelling een tweede traditie geboren in Nistelrode...

Het seizoen wordt op 11 september geopend met ‘rising star’ Robin Borneman. Op het programma staat muziek uit het heden, maar ook uit het verleden met ‘Rock’-n Roll from Holland’ en het feelgood concert Central Park- The Story of Simon of Garfunkel.

Nieuw in het CC Nesterlé aanbod een fantastische Flamenco danseres: Conchita Boon. Een jonge danseres die al op vele podia stond in Nederland en Spanje en steeds opviel door haar artistieke improvisaties, haar kracht en passie waarmee zij danst.

Tijd voor een avond voetbalpraat? Internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis vertelt heel bevlogen over zijn exceptionele beroep; hoe het is wanneer je een internationale wedstrijd fluit en je door een hele tribune (en natie) wordt uitgejoeld.

Natuurlijk kun je ook dit seizoen genieten van Brabantse artiesten van Rob Scheepers en Gerard van Maasakkers.

Ga naar www.nesterle.nl en maak je keuze! Ga je voor grappig cabaret, ontroerende muziek, meeslepende dans of inspirerende theatercolleges?

Klik hier voor alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de middag met Laurens en Twan.