Afbeelding

D66: Wat vind jij belangrijk?

Gemeentenieuws

Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Bernheze

Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. D66 gaat in Bernheze uiteraard opnieuw voor een mooie uitslag! In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen moet D66 Bernheze diverse voorbereidingen treffen en daarbij is jouw inbreng zeker welkom!
Wat vind jij belangrijk? Hoe denk jij over onderwijs, een groene omgeving, cultuur, gelijke kansen, duurzame ontwikkelingen, goed wonen en zorgen voor jezelf en elkaar?

‘Make it happen’! Daarom ook onze oproep. Dus heb jij ideeën of tips voor het verkiezingsprogramma? Jij bent voor ons belangrijk en hoe mooi is het als we op weg naar maart 2022 en daarna samen deze doelen gaan behalen! Wij nodigen je uit om met ons mee te bewegen; van een conceptverkiezingsprogramma tot een kandidatenlijst en natuurlijk de campagne verder uit te bouwen. Wees welkom!

Wil jij net als wij actief worden voor D66 Bernheze? Doe mee! Wij zijn een leuk, hecht en divers team van enthousiaste D66ers. Wij gaan graag met je in gesprek hoe we met elkaar een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan een mooie toekomst met een sterker sociaalliberaal geluid in Bernheze.

Heb je vragen of wil je meedenken over de route naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022?
Laat van je horen! Stuur een bericht naar secretariaatd66bernheze@gmail.com.

Alina van Marsbergen, Commissie Ruimtelijke Zaken D66 Bernheze