Afbeelding

Reanimatiecursus in Heesch

Welzijn & Maatschappij

HEESCH – EHBO-vereniging Joh’s Roncalli in Heesch start een cursus Reanimatie/AED. Na bijna een jaar pauze wegens corona, begint EHBO-vereniging Joh’s Roncalli in Heesch weer met het geven van cursussen. Voor de cursus Reanimatie/AED zijn er al data voor twee opleidingen ingepland, namelijk donderdag 16 september en donderdag 21 oktober 2021; dit is de eerste opleiding. De tweede opleiding wordt gegeven op woensdag 6 oktober en woensdag 24 november.

De lessen worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerde kaderinstructeur en er wordt gebruik gemaakt van lotusslachtoffers. De opleiding is ’s-avonds van 19.30 tot 21.45 uur. De kosten voor de opleiding Reanimatie/AED bedragen € 47,50. Er is plaats voor tien cursisten per opleiding, dus als je interesse hebt, geef je dan snel op.

Naast de cursus Reanimatie/AED organiseert EHBO-vereniging Joh’s Roncalli, bij voldoende belangstelling, een basiscursus EHBO. Tijdens de tien cursusavonden word je voorbereid op het officiële examen voor het EHBO-diploma. De kosten voor de cursus, inclusief examen en de benodigde leermiddelen, bedragen € 175,-. Let op! Vaak vergoedt de ziektekostenverzekering een gedeelte of zelfs alle kosten voor de cursus.
De EHBO-lessen worden altijd gegeven op een maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij: Martien van de Wetering, 06-50876595 of via de mail: secretariaat@ehboheesch.nl.