Paul, Alina en Rob
Paul, Alina en Rob

Nieuw bestuur D66-Bernheze

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Na zeven jaar draagt Rob van Herpen het voorzitterschap van D66 Bernheze over aan Rob van der Geld. Vanaf 1 juni vormt laatstgenoemde samen met Paul Aarts (penningmeester) en Alina van Marsbergen (bestuurssecretaris) het bestuur.

Van Herpen is blij met de wisseling van de wacht. “Ik heb het met plezier gedaan, maar als lijsttrekker heb ik nu een andere rol. Ik heb alle vertrouwen in dit nieuwe bestuur, kundige partijgenoten die bruisen van energie.” Alle drie de bestuursleden zijn geen onbekenden in de politiek van Bernheze. Paul is al lid van D66 Bernheze vanaf dag 1 en was actief als commissielid Bestuur en Strategie. De afgelopen twee verkiezingen was hij als campagneleider verantwoordelijk voor de verkiezingscampagne van D66 Bernheze. Rob en Alina zitten sinds 2018 samen in de commissie Ruimtelijke zaken. “Wij hebben er erg veel zin in,” vertelt de nieuwe voorzitter. “De komende jaren willen we verder gaan op de ingeslagen weg. Het leiden van een leuke politieke vereniging waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de mogelijkheid heeft om zijn mening te geven over onderwerpen die spelen in Bernheze. Een lokale partij met oog voor de gemeente waar iedereen zich thuis kans voelen.”

Op 6 juli om 20.00 uur is de eerste ledenvergadering onder leiding van het van het nieuwe bestuur in CC De Wis in Loosbroek. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via secretariaatd66bernheze@gmail.com.