Afbeelding

Openbare verkoop gymmaterialen

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Op verschillende sportaccommodaties in Bernheze zijn de gymmaterialen vernieuwd. Hierdoor zijn er enkele materialen overbodig geworden en bieden wij te koop aan.

Welke materialen zijn te koop?
Het gaat om de volgende materialen: springkasten, turn bok, springplank, 2x lange mat 5meter, turnmatten canvas (1,5 x 1 meter) en turnbanken (3,6 meter lang).

Heeft u interesse?
Op www.bernheze.org/gymmaterialen kunt u de materialen bekijken. Heeft u interesse in een van de materialen? Dan kunt u een bod uitbrengen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar gemeente@bernheze.org met als onderwerp: verkoop gymmaterialen. In de mail vermeldt u de volgende gegevens:

  • Nummer van het artikel
  • Uw bod
  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer

Op 5 juli 2021 worden alle biedingen vergeleken. De hoogste bieders worden gebeld. Hebben wij u niet gebeld, dan heeft u niet het hoogste bod uitgebracht.

Op 6,7,8 juli 2021 heeft men vervolgens de mogelijkheid om de materialen op te halen bij de gemeentewerf in Nistelrode tussen 9.30 en 16.00 uur.

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze collega Arno van Nuland, telefoon: 0412-45 89 74.

Goed om te weten
De te koop aangeboden materialen mogen niet worden gebruikt en opgeslagen in gemeentelijke sportaccommodaties. Niet verkochte materialen blijven eigendom van de gemeente Bernheze en worden afgevoerd.