Afbeelding

Nieuwe uitstraling Autobedrijf Minnaar

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - Autobedrijf Minnaar is uw partner in autoplezier. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van en reparaties aan uw auto. Tevens zijn alle merken welkom. Bent u op zoek naar een andere auto? Ook dan helpen wij u graag. Wij hebben standaard een fraaie selectie occasions en helpen u graag bij uw zoektocht.

Sinds kort zijn wij aangesloten bij AD Garage. AD Garage is een internationaal netwerk van onafhankelijke garagisten. “ Door aansluiting te zoeken bij AD Garage krijgen wij technische trainingen van alle merken auto’s, daarvoor blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken. Naast de trainingen kunnen we terugvallen op de technische helpdesk die ons ondersteunt met alle originele beschikbare data en gegevens. U als klant kunt bij ons nu ook AD Garage Pechhulp aflsuiten en u heeft recht op internationale AD Garage garantie.

Als herkenbaar onderdeel van het netwerk passen wij onze uitstraling aan naar de AD garage normen” aldus Han Minnaar. AD Garage is een Europees netwerk van ruim 10.000 leden en is daarmee het grootste garagenetwerk. Ongetwijfeld komt u een AD Garage tegen als u deze zomer onderweg bent.

Brouwersstraat 19
5473HB Heeswijk-Dinther
0413-294124
info@autobedrijfminnaar.nl