Afbeelding

Autobedrijf Timmermans voor auto & camper

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Sinds de oprichting van bedrijventerrein Kleinwijk in Nistelrode is Autobedrijf Timmermans hier te vinden. Een probleem of defect aan je auto wordt vaak direct verholpen en ze hebben alle kennis in huis om je auto te voorzien van het juiste, voorgeschreven onderhoud en de jaarlijkse APK-keuring. Maar ook voor je camper heeft Autobedrijf Timmermans alle voorzieningen en ruimte om deze na te kijken zodat jij straks veilig op reis kunt.

Verzekering
Ga ook eens naar website waar in samenwerking met Carmeleon verzekeringen een schadeverzekering te vinden is met mooie voordelen als: vijf jaar aanschafwaardegarantie, geen eigen risico, direct de polis en groene kaart, originele onderdelen bij reparaties, gratis vervangende auto, et cetera.

Fullservice

Er is van alles op autogebied: van autoverkoop tot en met schadereparatie en van onderhoud tot aircoservice, noem het maar op. Het fullservice autobedrijf heeft ook altijd jonge, gebruikte occasions met weinig kilometers op de teller en meer nieuwe en gebruikte auto’s. Er staat altijd een leuke voorraad!

Tip! Zeker nu de temperatuur weer oploopt is een correct werkende airco erg prettig. Laat deze nu door ons controleren. Wij zijn zes dagen per week open dus heb je een vraag? Bel direct 0412-612221!

Bedrijvenweg 6, 5388 PN Nistelrode
info@autobedrijf-timmermans.nl
www.autobedrijf-timmermans.nl