Afbeelding

CDA: Nee heb je, ja kun je krijgen! Vragen staat vrij!

Gemeentenieuws

Mooie ‘open deuren’ en geweldige ‘dooddoeners’… We maken het allemaal wel eens mee. Dat je achteraf tot de conclusie komt dat een vraag, een opmerking, kritiek of een kans je te laat bereikt. Op ons werk, privé of bij de sportclub. Lekker Brabants reageren: ”had da mar eerder gezeed! Sunt want nou ist te loat”.

Nu ben ik bijna 3 jaar actief bij het CDA Bernheze en is dit wel één van de dingen, die mij nog steeds het meest verbaast. Mensen vinden hun weg wel op ‘social media’, roepen mee met wat ‘men gehoord heeft’ en met wat “diejen inne had gezegd” maar ze weten zo af en toe niet precies van de hoed en de bekende rand. Nu is het ook niet altijd makkelijk om te weten waar je moet zijn, om de juiste informatie te krijgen. Maar juist onze gemeente heeft vele loketten waar men terecht kan met zorgen, vragen of klachten. Plekken die juist ook, via die zelfde sociale media te bereiken zijn.

Ook het CDA Bernheze is te allen tijde bereikbaar en beschikbaar om naar zorgen, vragen en mooie plannen te luisteren. Wij doen dit om samen een gedragen doel, met de juiste informatie te verwezenlijken en gezamenlijk op te trekken voor alle bewoners van Bernheze.

Doe je mee? Vertel het ons! Vraag het ons! Meld het ons!

Gertjan Hermes, burgerlid CDA Bernheze
CDA Bernheze: altijd in de buurt!