Team Dames Hurkmans
Team Dames Hurkmans

De toertocht waar je blij van wordt

Welzijn & Maatschappij

EERDE/HEESWIJK-DINTHER - Rian en René van stichting Niek en Co dromen ervan om met hun kleinschalige logeerhuis in Eerde kinderen met een meervoudige beperking, die extra zorg nodig hebben, een veilige en warme plek te bieden in vakanties en weekenden. Rustig bewegen, spelen, interactie en leren ontdekken zijn belangrijke activiteiten van het logeerhuis. Een veilig aangepast en ingerichte buitenspeelruimte en binnen een rustgevende snoezelruimte staan daarom hoog op hun wensenlijst.

Door het organiseren van een gave toertocht willen De Dames van Hurkmans geld inzamelen voor Stichting Niek en Co om deze droom in vervulling te laten gaan.
Er is een beperkt aantal tickets te bemachtigen dus wil jij verzekerd zijn van jouw deelname aan deze tocht bestel dan je tickets via de https://lc41.ladiescircle.nl/shop!

Hoofdsponsor De Dames van Hurkmans
De Dames van Hurkmans is het bedrijf van Mariëlle en Janita Hurkmans uit Heeswijk Dinther. Dit jaar bestaat De Dames van Hurkmans alweer vijf jaar en zij wilden het jubileum graag koppelen aan een goed doel. “We houden van auto’s dus een toertocht is ons op het lijf geschreven, en dat daarmee een mooi bedrag opgehaald wordt voor deze stichting is natuurlijk helemaal geweldig.”

Afbeelding
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze