Afbeelding

CC De Pas organiseert

Activiteit

HEESCH - Skeeleren is enorm populair en CC De Pas gaat daar graag in mee! Voor jong en oud worden de skeeler 4-daagse georganiseerd. Op 6, 7, 8 en 9 juli kan iedereen tochten maken van 15, 30 of 45 kilometer in vier verschillende windrichtingen startend en eindigend op De Misse. Tickets per avond of een Passe-Partout voor vier avonden zijn via www.de-pas.nl te verkrijgen, maar natuurlijk ook op de avond zelf bij CC De Pas. Bij het ticket is de route, een aandenken en een consumptie inbegrepen. Kom met je gezin, vrienden en familie lekker skeeleren!

Sunday Sessions; wekelijks vanaf zondag 11 juli
De zondagen van CC De Pas worden ingevuld met Sunday Sessions, vermaak op het terras en in het café. Dit wekelijkse event is een activiteit waarbij we een diversiteit van artiesten, bandjes, kapellen, klassiek, koren en andere soorten van kleinkunst de revue zullen laten passeren. Heesch en omgeving kan zich hier presenteren voor jong en oud!

Op 11 juli trappen we af met Tamed, bestaande uit Joris van Gemert en Temmie van Uden. Zij zullen de ruimte vullen met hun performance en starten met hun optreden om 15.00 uur en op 18 juli is het podium voor Mick Stender, het nieuwe Rock-’n-roll symbool van de 21ste eeuw! Hij heeft net zijn eerste album “Let’s rock ’n roll again!” gelanceerd en zal vanaf 15.00 uur jong en oud vermaken bij CC De Pas.

Houd voor alle activiteiten en updates de website en Facebookpagina in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot snel bij CC De Pas, Ontmoeten voor iedereen!