Afbeelding

Online in 10 minuten een perfect curriculum vitae maken

Ondernemend Bernheze

BERNHEZE - Je wilt solliciteren, maar hebt geen idee hoe je een mooi curriculum vitae (cv) maakt. Herkenbaar? DeSollicitatie.nl biedt de uitkomst. Op dit platform vind je tientallen, personaliseerbare designs. Met een handige cv-maker heb jij binnen 10 minuten een geweldig cv. Zo maak je méér kans op jouw droombaan! 

Tientallen designs voor professionele cv’s en sollicitatiebrieven. Dat vind je op DeSollicitatie.nl. Je kunt je cv in dezelfde stijl als je sollicitatiebrief zetten. En voor wie wil, is er tekstuele hulp beschikbaar in Nederlands en Engels. Sinds april 2021 is DeSollicitatie.nl in de lucht. Eigenaar Nikki Barten: “Als je gaat solliciteren, wil je indruk maken. Slechts 2% van de cv’s overleeft de eerste ronde. Met een Word-documentje solliciteren, is daarom geen slim idee. Daarvoor is DeSollicitatie.nl bedacht. Voor iedereen die zelf niet kan vormgeven, maar wel een goede eerste indruk wil maken bij zijn of haar potentiële nieuwe werkgever.”

Cv- en briefmaker 
Hoe het werkt? “Je kiest eerst een template (design) op de site. We bieden algemene templates aan, maar ook branchegerichte designs voor bijvoorbeeld onderwijs, horeca, zorg en bouw”, vertelt Nikki. Wie dat gedaan heeft, komt in de cv- of briefmaker terecht. Hierin vul je alle informatie in die nodig is in jouw cv of sollicitatiebrief. Nikki vervolgt: “Via een ‘live preview’ zie je steeds hoe jouw product eruit komt te zien. Heb je alle informatie ingevuld? Dan ga je naar ‘Maak opmaak naar wens’. Hier kies je jouw favoriete kleur, lettertype en lettergrootte en bij de cv-maker kun je met de onderdelen gaan schuiven. Zo heb je binnen 15 minuten een geweldig mooie sollicitatiebrief of perfect cv!”

Tekstuele hulp nodig?
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de werkgevers en recruiters spellings- en grammaticafouten afstraft. Het is natuurlijk zonde als je daardoor niet op gesprek mag komen! “Ook daar hebben we aan gedacht”, vertelt Nikki. “We werken met een groot team van professionele tekstschrijvers en vertalers. Voor een heel betaalbaar bedrag gaan zij graag met jouw sollicitatieproduct aan de slag. Zo kun je ervoor kiezen dat jouw cv op taal wordt nagekeken, maar het is ook mogelijk dat wij een sollicitatiebrief helemaal op maat schrijven.”

Het systeem onthoudt alle gegevens
Natuurlijk is het vervelend als je elke keer opnieuw aan je cv of sollicitatiebrief moet beginnen. Daarom heeft DeSollicitatie.nl een systeem dat altijd jouw gegevens onthoudt. Je logt dus in en kunt zo in een handomdraai jouw cv en/of sollicitatiebrief aanpassen. Zo wordt solliciteren appeltje-eitje én maak jij ook nog eens een geweldige indruk!

Nieuwsgierig?
Ga naar DeSollicitatie.nl en ga aan de slag! Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar info@desollicitatie.nl.