Afbeelding

Fantastische dag jeugd Vorstenbossche Boys

Sport

VORSTENBOSCH - Enkele maanden geleden werden alle sportverenigingen in Bernheze benaderd door de gemeente dat er vanuit het Rijk geld beschikbaar werd gesteld om jongeren te activeren in deze lange coronaperiode. De gemeente Bernheze nodigde ons dan ook uit om van deze gelegenheid gebruikt te maken.

De Vorstenbossche Boys hebben dit opgepakt en hebben op zondag 30 mei de activiteiten voor haar hele jeugdafdeling gehouden. Het was prachtig weer om er een prachtige dag van te maken. Om 9.00 uur hebben de spelers in de leeftijdsklasse van 6 tot en met 12 jaar verschillende spelletje gespeeld op en rond het sportpark, zoals een fotozoektocht, voetbalbingo, levend stratego, codespel enzovoorts. Verder konden de kinderen zich ook uitleven op de stormbaan om te kijken wie het snelste over de baan ging. Per team werd ieder keer het spelletje gespeeld en vervolgens gingen ze als team door naar het volgende spel.

Voor jeugd vanaf 13 tot en met onder 19 jaar is er bubbelvoetbal gespeeld. Elk team mocht een uur lang dit doen. Door het weer was dit zeer intensief voor de spelers maar ze hadden er allemaal plezier in! Bewegen is goed en daar doen we het voor.

Alle kinderen vonden het een fantastische dag en het was weer eens iets anders dan trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen.

Namens de spelers van de jeugdafdeling Vorstenbossche boys wil deze vereniging dan ook de gemeente bedanken voor de financiële bijdrage en dus uiteindelijk voor deze fantastische dag!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze