Een keukentafelgesprek over energie besparen en duurzaamheid
Een keukentafelgesprek over energie besparen en duurzaamheid

Keukentafelgesprekken met een Becolateur

Welzijn & Maatschappij

Veel mensen dragen het idee om zorgvuldig met Moeder Aarde om te gaan een warm hart toe. Of het nu gaat om de biodiversiteit of om klimaatverandering; we kunnen niet langer ongebreideld doorgaan op de traditionele weg; dat is wel duidelijk. Maar... waar begin je? Wat kun je zelf doen?

Internet is een haast onuitputtelijke bron van informatie, maar wat is waar en wat is ‘fake news’? Door wie zijn de stukken geschreven en wat zijn hun belangen daarachter? Allemaal vragen die op zich terecht zijn, maar die niet met een simpel antwoord af te doen zijn. Uiteindelijk gaat het erom welke keuzes je zelf maakt.

Stel je vragen aan de Becolateur
De Becolateur is een onafhankelijk adviseur van BECO. Als het gaat om verduurzamen van het eigen huis en het energieverbruik kan BECO daar met haar Becolateurs een helpende hand bieden. Zij hebben ieder hun eigen speerpunt, hun eigen specialiteit. Toch is iedere Becolateur allround genoeg om op hoofdlijnen mee te denken op elk gebied van energie besparen en duurzaamheid. Met een kopje koffie erbij aan jouw eigen keukentafel kan een Becolateur in een uurtje de meest voor de hand liggende vragen met je doornemen. Of het nu gaat om zonnepanelen op het eigen dak of in een postcoderoosproject, het terugdringen van het energieverbruik in huis, het verhogen van het wooncomfort door domotica of de mogelijkheden van een warmtepomp, om maar wat voorbeelden van mogelijkheden te noemen. De Becolateur reikt graag de mogelijkheden aan. De uiteindelijke beslissing ligt bij jou. Word lid van BECO en vraag via de website of klantenservice een keukentafelgesprek aan.

Hoe draag jij jouw steentje bij aan het grote geheel?