Afbeelding

Hullie opent de poorten vanaf vrijdag 28 mei!

Ondernemend Bernheze

UDEN - Nu alle weer apps aangeven dat het weer toch een klein bietje beter wordt, gaat Hullie haar poorten openen vanaf vrijdag 28 mei. Voorlopig zal dat alleen maar het buitengedeelte zijn, maar als we de berichten uit Den Haag mogen geloven is er vanaf 5 juni ook binnen wat mogelijk. Maar dit laatste is dus nog onzeker.
Daarom hebben we besloten de Hullie buitenspeeltuin, waterspeeltuin (bij temperaturen boven 23 graden) en buitenterrassen te openen. Hullie menukaart is vernieuwd en Hullie personeel staat te popelen om jou te bedienen.

Reserveren is wenselijk
Het is mogelijk om een plekje op ons buitenterras te reserveren via onze website. Mensen die niet gereserveerd hebben kunnen bij Hullie entreebalie een gezondheidsverklaring invullen en zo alsnog genieten van Hullie buitenspeeltuin en terras. Omdat kinderen alleen gebruik kunnen maken van Hullie buitenspeeltuin is de entreeprijs tijdelijk verlaagd naar € 7,50 per kind, volwassenen zijn altijd gratis! Voor abonnementhouders wordt het pasje dat geldig was tot 1 januari 2021 verlengt tot 1 augustus 2021, dus die zijn zeker welkom!
Zo gaat Hullie stapsgewijs open naar hopelijk een mooie zomer!

Hullie hebben er zin in, jullie ook?