Manon Sikkel
Manon Sikkel

Workshop kinderboeken schrijven door Manon Sikkel

Activiteit

BERNHEZE - De Bibliotheek organiseert met kinderboekenschrijver Manon Sikkel een online workshop kinderboeken schrijven. De workshop is op maandag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Toegang tot deze workshop kost €2,50.

Schrijf een kinderboek
Veel mensen dromen ervan: een kinderboek schrijven. Maar hoe schrijf je een goed boek? Waar moet je op letten en hoe kom je aan een uitgeverij? Kinderboekenschrijver Manon Sikkel vertelt je in de workshop alles wat je moet weten om een leuk én goed kinderboek te schrijven. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen.

Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel
Manon Sikkel heeft zelf al veel kinderboeken op haar naam staan: zoals de reeks ‘Izzy Love’, ‘Elvis Watt’ en ‘Geheim agent oma’. Met haar boeken krijgt ze (bijna) alle kinderen aan het lezen!
Behalve schrijver is Manon ook (taal)psycholoog, docent op de Schrijversvakschool én kinderboekenambassadeur. Je leest meer over Manon, en alvast een paar goede tips voor het schrijven van een boek, op haar website.

Workshop kinderboeken schrijven
De workshop kinderboekenschrijven kun je online volgen via Zoom. De workshop is voor volwassenen maar schrijfervaring is niet nodig.

Praktische informatie
Online koop je een kaartje. Voorafgaand de workshop krijg je de Zoom-link toegestuurd. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.

Meer info...klik hier