Afbeelding

Fotoactie: Zet uw mooiste of bijzondere plek in Bernheze op de kaart

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Wat vindt u het mooiste of meest bijzondere plekje in uw dorp of buurt? Wat maakt dat u in Bernheze fijn kunt wonen en leven?

Maak er een foto van en laat ons weten waarom deze plek voor u bijzonder is. De foto mag van een mooi landschap of gebouw zijn, maar u kunt ook denken aan leuke plekken om te fietsen, te wandelen, te sporten, te spelen, te werken, te leren, etcetera. Verras ons!

De leukste foto’s plaatsen we op een speciale pagina in deze krant en gebruiken we in publicaties over de omgevingsvisie van Bernheze. In de omgevingsvisie komt te staan hoe de leefomgeving van Bernheze er in 2040 uit zal zien. De omgevingsvisie maken we samen met inwoners, ondernemers, instellingen, verenigingen en belangenorganisaties van Bernheze.

Doe mee, denk vooruit
Met uw foto helpt u mee om Bernheze in de toekomst nog mooier te maken. Dus doe mee, denk vooruit!

Hoe doet u mee?

  • Stuur de foto voor 17 mei naar omgevingsvisie@bernheze.org. Vermeld waar de foto genomen is en geef een korte toelichting waarom deze plek voor u bijzonder is.
  • Of plaats uw foto voor 17 mei op Instagram en gebruik #gemeentebernheze #doemeedenkvooruit. Zet erbij waar de foto genomen is en waarom deze plek voor u bijzonder is. 

Kijk voor de spelregels op www.bernheze.org/foto. Meer informatie over de omgevingsvisie vindt u op www.bernheze.org/omgevingsvisie.