Afbeelding

Wereldwinkel Nistelrode is blij!

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Uiteraard omdat wij u eindelijk weer mogen ontvangen in de winkel, maar zeker ook omdat er nu weer een betere tijd aankomt voor de producenten van onze fairtrade producten in derdewereldlanden. Want ook voor de producenten, heeft alles de afgelopen tijd stil gestaan.

Sinds vorige week is er weer hard gewerkt in de winkel door de vrijwilligsters. Het interieur is omgetoverd en de nieuwste artikelen zijn opgehaald bij de groothandel. Wereldwinkel Nistelrode is klaar voor een frisse start. ‘Wij zijn zo blij dat we weer open kunnen, dat we een leuke actie hebben bedacht voor onze trouwe klanten’. De actie luidt als volgt: De eerste 100 klanten krijgen bij aankoop van een product in de winkel een klein presentje. ‘Gewoon om ze te laten weten dat wij blij zijn dat we ze weer mogen ontvangen’.

De Wereldwinkel is weer goed gevuld met vrolijke voorjaars spullen en uiteraard is er ook gedacht aan Moederdag. Kom snel eens kijken en verwen je moeder met kleurrijke droogbloemen of een lekkere fles wijn.

Van 8 t/m 16 mei is er weer een landelijke ‘Fairtrade Week’. In deze week staat het belang van fairtrade producten kopen voorop, kies eens voor een fairtrade product want elke aankoop telt.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de producten in de winkel www.wereldwinkelnistelrode.nl

Raadhuisplein 1b Nistelrode
Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
0412-613032