Afbeelding

Plezier en 130 keer Pasta

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Na de eerdere succesvolle Soepenactie was nu de Pasta aan de beurt bij WIJ,HEESCH. Tasjes werden gevuld met de benodigde ingrediënten en uitgedeeld aan alle koks. Elf vrijwilligers gingen aan de slag in hun keukens. Onderling weer veel plezier via app, tijdens het delen van foto’s en via telefonisch contact. Verder werd er druk gekookt door een aantal deelnemers van Dagbesteding BijZONder Talent. Ook hier werd met veel plezier en aandacht gekookt.

Alle koks samen zorgden zo voor 130 lekkere pastamaaltijden, waarvan 80 maaltijden uitgedeeld werden bij Eten Over? Regio Bernheze en de overige 50 maaltijden aan hulpvragers van WIJ, HEESCH. Overigens mocht een toetje niet ontbreken, dus daar werd ook voor gezorgd.

De maaltijden werden bereid met lekkere verse ingrediënten, gesponsord door Slagerij van Orsouw, Jumbo, Albert Heijn en Smits Groente & Fruit. Als aanvulling werden wij verrast met een donatie vanuit Ekoplaza/Udea. Voor alle mensen ook een kant en klaar maaltijd, toetjes en lekkere chocolaatjes als extraatje om uit te delen. Geweldig! Ook hiervoor onze dank!

Op de fiets en met de auto werden maaltijden op zaterdagochtend uitgedeeld bij de hulpvragers in Heesch. Alweer een heleboel blije gezichten, een praatje links en rechts. Even checken hoe het gaat met de mensen op een leuke manier, waarbij zij verzekerd zijn van een goed gevulde maag en een oprecht momentje van aandacht.

WIJ, HEESCH dankt alle sponsoren, vrijwilligers en de deelnemers van Dagbesteding BijZONder Talent!
Wat eten WIJ de volgende keer?

Stichting WIJ, HEESCH
06-12997409
info@wijheesch.nl
www.wijheesch.nl.