Afbeelding

Gouden bruidspaar Theo en Pepi Janssen

Human Interest

NISTELRODE - Een echte avonturier was Theo Janssen toen hij op 19-jarige leeftijd naar Spanje vertrok om daar te gaan werken als kok in een hotel. Daar ontmoette hij zijn grote liefde Pepi. Ze trouwden in Spanje op 24 april 1971. Samen settelden ze zich in Nederland. Eerst in Heesch, maar in 1973 kregen zij de kans om samen café Janssen te beginnen (wat nu Eetcafé ’t Pumpke is) . Ze kregen twee kinderen, Cindy en Jordy.

In 1978 hebben zij de Brouwershoeve overgenomen en hebben zij daar samen vele mooie jaren aan het roer gestaan. In 1993 sloeg het noodlot toe en werd Theo ernstig ziek. Ondanks de beperkingen die dit met zich meebracht, staan Theo en Pepi nog steeds sterk en positief in het leven. 

Pepi brengt haar tijd graag thuis door met breien, haken, lezen en het volgen van de Spaanse politiek en roddels. Theo is, liefst drie keer per dag, te vinden in de Jumbo! Samen genieten zij van hun kleinkinderen en gezellige activiteiten met vrienden. In kleine kring zullen we deze dag een gouden randje geven!


Afbeelding
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze