Afbeelding

Koningsdag Nistelrode

Activiteit

NISTELRODE - Helaas kunnen door Covid-19 de Koningsspelen in Nistelrode niet doorgaan. Echter komt de Stichting Jeugdbelangen met een passend, creatief, antwoord! Voor de verschillende leeftijden is er een leuke activiteit!

Hoe mooi zou het zijn als onze Koning allerlei mooie versierde fietsen ziet op Koningsdag! Die supermooie, Oranje versierde, fiets mag gefotografeerd worden welke we graag terug zien op de Facebook pagina Koningsdag Nistelrode SJB. De mooist versierde fiets ontvangt een leuke prijs!

Uiteraard zien we de fietsen ook graag rond gaan door Nistelrode. Er is dan ook een fiets-wandeltocht uitgezet door Nistelrode met 9 leuke locaties. Op deze locaties vinden jullie eveneens letters welke te samen een woord vormen (hint: Koningsdag)! Het antwoord mag je sturen naar de PB van de Facebook pagina waarna ook daar een winnaar zal worden getrokken! Het startpunt van de fietstocht is bij het voormalige gemeentehuis (nabij Eetcafé ‘t Pumpke). Laat je verrassen door de verschillende foto locaties, maar uiteraard is voorzichtigheid geboden en leg de route dan ook af samen met een volwassene.

Voor de bovenbouw is er een leuke KoningsdagQuiz gemaakt waarbij de jeugd hun kennis kan testen met betrekking tot het Koningshuis, Koningsdag, etc! Ook hiervan zien we de antwoorden graag terug in een PB van de Facebookpagina Koningsdag Nistelrode SJB. Waarna uiteraard ook een mooie prijs aan de winnaar overhandigd zal worden!

Laten we er met zijn allen een leuke Oranje Koningsdag van maken!!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze