Team Intense
Team Intense Foto: Rob van Berkel

Schoonheidssalon Intense heeft alle reden voor een feeststemming

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Vorig jaar zouden ze hun vijftienjarig jubileum vieren, én werden ze ook nog eens genomineerd voor de prestigieuze Beauty Award. Maar toen kwam de lockdown en ging de salon acht weken dicht. En ook dit jaar bleven de deuren elf lange weken op slot. Maar toch heeft Intense in Nistelrode alle reden voor een feeststemming. Met dank aan hun cliënten.

Genomineerd voor de Beauty Award
De nominatie voor de Beauty Award is natuurlijk al een feestje op zich. Eigenaresse Karin Manders: “We werden vorig jaar in januari al genomineerd. Een maand eerder, in december 2019, hebben we een mystery guest in de salon gehad. Natuurlijk wisten we van niks en hadden het ook niet in de gaten. Haar bevindingen werden nog eens beoordeeld door een vakjury, en daarna volgde dus de nominatie. Later zou de prijsuitreiking zijn. Maar door corona is het daar nooit van gekomen; alles is nu verplaatst naar dit jaar. Drie salons uit het land zijn genomineerd in de categorie ‘Schoonheidssalon van het jaar (groot)’. Wij zijn er daar één van, het wordt dus heel spannend!”

Klant in het zonnetje
Want die Award, die krijg je niet zómaar. Die moet je verdienen. Karin is dan ook bijzonder trots op haar team van zeven vaste medewerkers en drie stagiaires. Ze is blij en dankbaar dat de salon in deze lastige periode toch kon blijven voortbestaan. En dat is vooral ook te danken aan haar cliënten, die de salon trouw zijn gebleven. “We zijn vanaf maart weer open en zijn zo blij dat we onze klanten weer kunnen verwelkomen. Zij zijn onze sterren, en we willen hen dan ook graag in het zonnetje zetten. Want het gaat om hén, niet om ons.”

Rode loper
Daarom ligt er een rode loper voor de salon. Als een dankjewel en een nóg warmer welkom aan de klanten: de VIP’s van de salon. Op zondag 25 april om 20.00 vindt de officiële uitreiking van de Awards plaats met een online galafestival. Iedereen die dat wil kan live meekijken. Dus ben je benieuwd of Karin en haar team deze vakprijs in de wacht gaan slepen? Registreer je als virtuele gast en kijk mee! Aanmelden kan via https://event.onliveevent.nl/beautyaward2021..

Wij hopen natuurlijk dat de trofee naar Nistelrode gaat. Veel toi toi toi Karin en team!

Kromstraat 3
5388 ES
Nistelrode
0412-853565
info@salonintense.nl
www.salonintense.nl

Tekst: Anita van den Bogaart
Foto: Marcel van der Steen

Afbeelding
Vitaliteit 3 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 22 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 23 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 22 apr, 11:41 Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode