Afbeelding

Wandelplezier voor jong en oud

Activiteit

NISTELRODE - De Wandel3daagse kan dit jaar helaas nog niet doorgaan, maar dat heeft Stichting Jeugdbelangen Nistelrode er niet van weerhouden om wederom voor alle wandelliefhebbers een waardige vervanger te organiseren: Wandelmaand Mei.

Vier routes dit jaar
Er zijn dit jaar vier routes uitgezet die je zelf of met het gezin kunt lopen. Twee routes van vijf kilometer en twee routes van tien kilometer. Er zijn twee routes van vijf kilometer voor de kleintjes. Bij de ene route moet je op zoek naar dierenafbeeldingen die je op een dierenbingokaart kunt afstrepen.
Tijdens de andere vijf kilometer route kun je al wandelend een rebus oplossen. Deze is verknipt en kun je onderweg op de route vinden. Alle deelnemers die de dierenbingo en de rebus goed hebben kunnen in de prijzen vallen. De antwoordbladen van de rebus en de dierenbingo kun je, als je mee wilt dingen naar prijzen, inleveren bij Edith de Wit op de Kromstraat 6 onder de carport in de brievenbus.

Voor fanatieke lopers zijn er twee routes van tien kilometer uitgestippeld voor een prachtige wandeling. Wil je ook één van de routes lopen, of misschien wel allemaal? Vanaf 1 mei kun je de routes downloaden op www.sjbnistelrode.nl. Heel de maand mei kun je deze routes wandelen, lekker op je eigen tempo en wanneer je zelf tijd hebt. En wie is er zo fanatiek om hem meerdere keren te lopen? Kun je de route niet downloaden of uitprinten? Haal dan een uitgeprinte versie bij Edith; je vindt ze onder de carport.