Afbeelding

Koningsdag Loosbroek

Activiteit

LOOSBROEK - Het Oranjecomité in Loosbroek, bestaande uit van Karin Lamers, Erica van der Geld, Miriam van den Berg en Chantal Kanters, hebben twee activiteiten georganiseerd op dinsdag 27 april, Koningsdag. Vanaf 8.00 uur kunnen de vlaggen uit.

Fietstocht
Vanaf Koningsdag is er een fietsroute van ongeveer 20 kilometer of een route van 40 kilometer beschikbaar. Een routebeschrijving en goodiebag kun je ‘s morgens ophalen op het Dorpsplein; daarna kun je vanuit huis vertrekken wanneer je maar wilt. Wil je zeker zijn van een goodiebag met lekkers voor onderweg? Meld je dan aan op oranjecomiteloosbroek@hotmail.com met vermelding van naam, aantal deelnemers en telefoonnummer zodat we details kunnen afspreken.

Speurtocht
Voor ouders en kinderen is er vanaf Koningsdag een superleuke Bernheze fotospeurtocht (auto/fiets) te verkrijgen. Aan de hand van een fotoboek ga je op pad naar diverse bekende locaties in Bernheze. Hier moet je speuren naar een antwoord op de gestelde vraag in het fotoboekje. Heb je alle antwoorden gevonden? Dan lever je het fotoboek diezelfde week in en misschien win jij wel een prijs! Het fotoboek en goodiebag, met lekkers voor onderweg, kun je ’s morgens ophalen op het Dorpsplein na aanmelding op eerder genoemd mailadres. Vergeet niet je naam, aantal deelnemers en telefoonnummer te vermelden. Aanmelden kan tot en met 22 april.

In verband met coronamaatregelen vindt er geen kinderrommelmarkt plaats. Na zonsondergang graag de vlaggen weer binnenhalen.