Afbeelding

Apotheek Ceres Heesch heeft zelftesten beschikbaar!

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Heeft u klachten? Kom dan niet naar de apotheek. Laat iemand anders de zelftesten voor u kopen. Twijfelt u of heeft u vragen? Bel uw Service Apotheek voor advies.

Belangrijk:
• Heeft u coronaklachten, bent u in contact geweest met een besmet persoon of onlangs teruggekomen uit een risicogebied? Neem dan contact op met de GGD voor een afspraak op een GGD-testlocatie. Een zelftest is dan niet geschikt.
• Een zelftest is een coronatest die uzelf thuis voor de zekerheid kunt afnemen. De zelftest is alleen nuttig als u geen coronaklachten heeft.
• Krijgt u een negatieve uitslag? Dat is fijn! Maar het is geen vrijbrief om de geldende coronamaatregelen te negeren. Totdat de Rijksoverheid anders adviseert, gelden de maatregelen voor iedereen. Ook voor mensen die gevaccineerd zijn of negatief getest zijn.
• Krijgt u een positieve testuitslag en heeft u klachten? Dan heeft u COVID-19, de test is dan betrouwbaar. Meld dan direct de positieve uitslag bij de GGD. Ook gaat u dan in isolatie.

Volg hiervoor de richtlijnen van het RIVM: https://lci.rivm.nl/informatie-thuis

Apotheek Ceres
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
0412 744 227

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze