Coronaproof opstelling
Coronaproof opstelling

Er is plaats voor deelnemers Dagbesteding CC De Pas

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Laagdrempelige dagbesteding is een initiatief van Dorpsplein Heesch. De dagbesteding is opgezet voor mensen die (nog) geen indicatie voor dagbesteding hebben. Er is dus geen indicatie nodig. Omdat veel mensen langer thuis blijven wonen, is er ook meer behoefte aan gezellig bij elkaar komen. Dat gebeurt op woensdagmiddag in CC De Pas. Opgeven kan via de telefoonnummers hieronder. Je bent van harte welkom om het een middag te proberen en te kijken of het iets voor je is. Daarna kun je wekelijks meedoen. Indien nodig wordt vervoer geregeld.

Deze dagbesteding vindt wekelijks plaats op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur in CC De Pas. De dagbesteding wordt geleid door professionals van Dienstencentrum Heelwijk en wordt ondersteund door vrijwilligers van Dorpsplein Heesch. Zij organiseren activiteiten en ontmoetingen en bieden extra steun en begeleiding aan mensen die een gezellige middag willen hebben. Uiteraard wordt de dagbesteding coronaproof uitgevoerd. Wellicht is het zo, dat er in coronatijd zelfs meer behoefte is aan een middag ontspannen. Ook eventuele mantelzorgers worden dan even verlicht in hun taak. Er is nu ruimte, dus meld je aan!

Aanmelding
Als je belangstelling hebt voor deze dagbesteding kun je contact opnemen op werkdagen van 9.00 tot 14.30 uur met Antoon van den Hurk via
06-41562865. Hij is een bestuurslid van Dorpsplein Heesch. Ook kun je bellen met Gertruud Verbruggen via 06-83141752. Zij is verbonden aan Heelwijk. Na aanmelding komt er een intakegesprek met de activiteitenbegeleiding van BrabantZorg Heelwijk.