Afbeelding

Annelies Academy een van de genomineerde starters

Ondernemend Bernheze

BERNHEZE - Op 28 april vindt er weer een editie van de verkiezing Starter van het Kwartaal van Rabobank Oss Bernheze plaats. In verband met de Corona maatregelen is dit een online verkiezing. Drie genomineerde startende ondernemers strijden voor de titel. Dit doen zij door hun bedrijf te pitchen. Rabobank wil hiermee startende ondernemers een steuntje in de rug geven.

Genomineerden

  • Annelies Aarts met Annelies Academy uit Vorstenbosch. Met haar ervaring als onderneemster in de beautybranche draagt Annelies haar kennis over aan professionals via o.a. de online training ‘Verbeter je business, begin bij jezelf’ en leert zij om die toe te passen.
  • Nestor Rodriguez en Hanneke de Wijs met Oss Originals uit Oss. Een platform voor Oss waarbij het om verbinden gaat. Lokale producten die bijdragen aan meer leefplezier.
  • Peter Bekker en André Zaalberg met Zaalbek Design uit Oss. Specialist in het maken van stalen deuren, balustrades en trapleuningen. Zij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

PR boost
Naast de eer om te winnen, krijgt de winnaar een PR boost voor zijn bedrijf. Rabobank zorgt na de verkiezing voor extra publiciteit voor het bedrijf en helpt bij het vergroten van het zakelijke netwerk.