Afbeelding

Gouden bruidspaar Gerard en Joke van Dijk

Human Interest

NISTELRODE - Gerard en Joke van Dijk waren vrijdag 19 maart 50 jaar getrouwd. Zij hebben dit bijzondere jubileum met het hele gezin gevierd. Op hun huwelijksdag werden zij aangenaam verrast door de bloemist die af en aan kwam rijden. Graag hadden zij deze dag met een feest willen vieren voor familie, vrienden en bekenden, maar door corona kan dit helaas niet doorgaan. Als de omstandigheden het toelaten zal deze mijlpaal nog uitgebreid gevierd worden met het gezin in de Efteling. Daar zijn al meerdere jubilea gevierd.

Gerard en Joke zijn een echt Nisserois stel. Zij hebben altijd in Nistelrode gewoond en zich ingezet voor de gemeenschap in Nistelrode en Bernheze. Alleen in hun beginjaren jaren hebben zij een korte tijd in Megen gewoond, maar al snel keerden zij terug naar hun geliefde Nistelrode.

Al die jaren delen Gerard en Joke lief en leed met elkaar. Voor hun drie zonen, schoondochters en zeven kleinkinderen maken zij graag tijd en staan zij altijd klaar. Gerard is drukker dan ooit. Hij zet zich onder andere in voor CC De Pas, Stg. De Maasveren in Lith en DeMooiBernhezeKrant. Joke zorgt er op de achtergrond voor dat alles blijft draaien, de koffie klaarstaat en dat iedereen altijd binnen kan wandelen. Daarnaast maken zij tijd voor elkaar door samen te scrabbelen, lezen, wandelen of te golfen.

De (klein)kinderen wonen niet meer in Bernheze, maar komen graag naar de thuisbasis in Nistelrode. Daar zijn en voelen zij zich altijd welkom. Het maakt hen trots dat ‘hullie pap en mam’ deze bijzondere mijlpaal mogen vieren.

Gerard en Joke hopen nog jaren aan dit huwelijk vast te kunnen plakken en dit te mogen meemaken in goede gezondheid. Op naar het volgende jubileum wat dan zeker groots gevierd zal worden!