Afbeelding

Jos en Justina van der Heijden 50 jaar getrouwd

Human Interest

NISTELRODE – Vrijdag 12 maart waren Jos en Justina van der Heijden 50 jaar getrouwd. Het gouden bruidspaar werd op verschillende momenten verrast. De tuin was versierd namens Buurtvereniging de Hoogstraat en kinderen en kleinkinderen hadden een champagneontbijt geregeld. Ook ontving het bruidspaar een felicitatiefotoboek met daarin felicitaties, foto’s en prachtige anekdotes van familie, vrienden en bekenden geregeld door dochters Djois en Ilse.

Een geslaagd weekend; deze bijzondere mijlpaal mocht echt niet ongemerkt voorbijgaan!

“Hoe houden zij het toch zo lang samen vol?” is een vraag die weleens gesteld wordt. Djois en Ilse weten het wel: “Ons pap en mam laten elkaar hun eigen ding doen en geven elkaar de ruimte. Daarnaast ondernemen zij veel dingen samen, naar het jeu de boules bij Die Lè, samen fietsen, een weekend weg of zelfs een reis naar Australië.

Het motto ‘Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag nog kunt doen’ is iets waar Jos om bekend staat. Jos de Klinker is nog steeds graag in de weer met zijn Loader- en Machineverhuur. Zijn hobby, noemen ze het maar. Justina is de rots in de branding en zorgt dat het thuis allemaal geregeld is. De koffie staat altijd klaar voor iedereen, zij past op op de kleinkinderen en is vrijwilliger bij de jeu de boulesclub en de buurtvereniging.

Normaal worden de mooie mijlpalen van Jos en Justina gevierd met een feest. “Dat feestje komt er zodra het weer mag”, zeggen Jos en Justina.

Afbeelding
Sport 46 minuten geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 1 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 5 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij gisteren Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport gisteren Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek