Afbeelding

Fantastische uitbreiding bij Van Schijndel Tegels

Ondernemend Bernheze

UDEN -  Sinds kort is het assortiment bij Van Schijndel Tegels en Sanitair uitgebreid met het prachtige merk WoW Ceramica. Dit Spaanse bedrijf heeft prachtige en heel bijzondere kwaliteitstegels, uitermate geschikt voor het maken van accentwanden in uw badkamer of uw winkel, café, restaurant etc. Voor een krachtig statement combineer je verschillende kleuren van zo’n bijzondere tegel, het geeft een levend effect aan je wand.

Ook zijn ze dealer geworden van Dekker Zevenhuizen badmeubels en maatwerk bladen. Dekker Zevenhuizen staat bekend om het prachtige design én kwaliteit. Helemaal geweldig zijn de vele maatwerkopties. Zo kies je eenvoudig het wastafelmeubel wat precies bij jouw wensen past. Moeite met kiezen of weet je niet goed wat bij je past? De adviseurs van Van Schijndel hebben jarenlange ervaring en helpen je graag met advies.

Nieuwe collega! Het team van Van Schijndel Tegels en Sanitair is recent uitgebreid met collega Mariska Ketelaars. Mariska heeft een uitgebreide ervaring in tegels en sanitair en adviseert je graag.