Afbeelding

Digitale jaarvergadering Zonnebloem HDLV

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK/VORSTENBOSCH - De jaarvergadering van Zonnebloem HDLV vond dinsdag 23 februari plaats. Het was wel wat spannend, voor het eerst digitaal. Eerder op de dag werden de vrijwilligers verrast met een flesje wijn, een gebakje met een mooi gedichtje. Zo konden zij tijdens de vergadering genieten van de versnaperingen.

Marijke opende om 19.30 uur de vergadering en was blij dat men elkaar op deze manier toch kon zien. Na het goedkeuren van de notulen, jaarverslag en financiële stukken was het tijd voor de bestuursverkiezing. Jeanne Dortmans en Bea Brands waren aftredend en herkiesbaar. Zij wilden graag doorgaan in het bestuur. Marijke Verhagen was aftredend en niet herkiesbaar. Zij zat veertien jaar in het bestuur en volgens de reglementen van de Zonnebloem moet je na twaalf jaar aftreden. Marijke heeft langer het bestuur versterkt in verband met het 50-jarig jubileum. Te zijner tijd zal zeker op gepaste wijze afscheid van Marijke worden genomen. Op dit moment wordt haar plaats nog niet ingevuld.

Ook de jubilaressen konden niet gehuldigd worden. Dat is niet fijn. Zonnebloem HDLV wil hen graag in de belangstelling zetten voor hun gewezen diensten en uiteraard gaat dit, als de regels wat soepeler worden, zeker plaatsvinden!

De jubilarissen zijn:
10 jaar vrijwilliger: Bea Brands en Cecil Dekker
20 jaar vrijwilliger: Nelly Langens
25 jaar vrijwilliger: Nicole van Zutphen en Fien Versantvoort
30 jaar vrijwilliger: Elly van Genugten

Hopelijk kunnen deze vrijwilligers nog op een mooie manier gehuldigd worden!

Tijdens de rondvraag werd Marijke nogmaals door diverse mensen bedankt voor haar fijne samenwerking. Om 20.30 uur sloot Marijke de vergadering af. Als er mensen zijn die zich geroepen voelen om het bestuur te versterken of vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem, dan zijn zij natuurlijk van harte welkom. Iedereen bedankt voor het bijwonen van de vergadering en hopelijk kunnen we de volgende keer weer gezellig samen rond de tafel zitten.

Blijf gezond en hou nog even vol!

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 7 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 9 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 10 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 16 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid