Afbeelding

CDA: Voorjaar

Gemeentenieuws

De dagen lengen, de eerste bloemknopjes springen open, de zon wordt langzaam feller: de lente is op komst! Wandelaars lopen hun rondje, nog net voor de avondklok. Corona beheerst nog steeds ons leven, ondanks dat we er allemaal klaar mee zijn. Na een jaar van aanpassingen, hopen wij allemaal dat het snel weer normaal wordt.

Dat we weer kunnen ontmoeten, uit eten, weer kunnen winkelen. Dat we kunnen sporten, naar de kermis mogen en een drankje kunnen drinken in het café. CDA Bernheze maakt zich zorgen om ondernemers die hard getroffen worden, om de jeugd die verder achterop raakt op school en om de eenzaamheid bij alle leeftijden door alle sociale beperkingen.

Toch kijken we positief vooruit, als corona is overwonnen. Als we kunnen lopen over de nieuwe traverse in Heeswijk- Dinther, het eerste stuk is al opgeleverd. De kansen voor woningbouw op de Heeswijkse Akkers dat nu in ontwikkeling komt. De eerste stenen die binnenkort kunnen worden gestapeld op de Bergakkers in Vorstenbosch en dat ook in Loosbroek hopelijk snel gebouwd kan worden aan de Schaapsdijk.

CDA Bernheze kijkt graag vooruit, positief, het glas is halfvol. Voor ondernemers, voor jong en oud, voor iedereen in Bernheze. We hopen dat het ‘normale’ leven weer snel terugkomt en onze sociale contacten weer normaliseren, zodat we samen weer snel verder kunnen bouwen aan ons mooie Bernheze!

Edwin Daandels, raadslid CDA Bernheze
CDA altijd in de buurt!