Afbeelding

Uitslag prijsvraag ‘Raad van Elf mondkapjes ‘CS De Wevers

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Twee weken geleden heeft de Raad van Elf van CS De Wevers een prijsvraag uitgeschreven voor het verkrijgen van unieke mondkapjes met het logo van CS de Wevers erop. Gezien de vele inzendingen blijkt het een echt collectors-item te zijn. Helaas kunnen er maar drie de winnaars zijn.

De goede antwoorden op de vragen zijn:

Uit hoeveel personen bestaat de huidige Raad van Elf - 15 personenWat is de favoriet snack van Ruud Stevens - GehaktbalWie is de Vorst van CS De Wevers komend seizoen - Stefan van Nuland met zijn durske Manouk

Ook moest er een leuke slogan worden toegevoegd. Uit de vele inzendingen zijn onderstaand de gelukkige prijswinnaars gekozen:

Mevrouw S. van de Valk uit Boekel         Met Vorst Stefan in het vizier krijgt de 55ste prins veel plezier.De heer P. Fernandes uit Nistelrode       Dit jaar heeft de Raad van Elf geen steek op met carnaval, maar lopen de mensen met mondkapjes van de

Raad van elf overal.Familie van Nuland uit Nistelrode Door corona effe een jaar er tussen uit, maar het 55e seizoen weer vol gas vooruit!

Een geslaagde actie! En ondertussen zijn de prijswinnaars in het bezit van de unieke ‘Raad van elf Mondkapjes’