Afbeelding

Zonnebloem Nistelrode steekt haar gasten een hart onder de riem.

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - De Zonnebloemvrijwilligers gingen zaterdag 20 februari op pad om de Nistelrodese Zonnebloemgasten een hart onder de riem te steken. De activiteitencommissie benaderde Hanegraaf Verhuur en Ballondecoraties. 

Medio februari is weer een mooi moment om de gasten weer eens te verrassen met een ‘hartjesballon’ en wenskaartje: ‘Al zijn dit donkere dagen, Er ligt weer moois in het verschiet, Daarom wil ik je even zeggen, Ik vergeet je niet’. Echter, 13 februari waren de weersomstandigheden zodanig dat een rondje langs Zonnebloemgasten niet verantwoord was. Een week later ging het feestje door…het was een lentedag! Alle zonnebloemvrijwilligers bezorgden de hartjesballon die dag bij de Zonnebloemgasten. Twee gevaccineerde Zonnebloemvrijwilligers bezorgden de attentie voor de Zonnebloemgasten op Laarstede. Alle gasten lieten merken hoe blij ze waren met deze verrassing.

Op bijgaande foto zie je linksonder onze oudste zonnebloemgast mevrouw vd Hogen, bijna 102! Rechtsonder zie je onze oudste vrijwilliger (90).

Zonnebloem Nistelrode bedankt Hanegraaf Verhuur en Ballondecoraties die deze actie deels sponsorde. Voor de Zonnebloemgasten was dit weer een lichtpuntje.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 1 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 5 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 5 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze