Afbeelding

HDL speelt In – door – out – toernooi.

Sport

Niet In door? Dan maar Out!

HEESWIJK-DINTHER - Wat doe je als je vanwege corona geen zaalcompetitie mag spelen? Als je onder de 18 jaar bent maar niet met z’n allen binnen mag hockeyen? Dan ga je naar buiten! Dan wordt in door…. out! Onder deze naam organiseert Hockeyclub HDL een hockeytoernooi voor haar jongste leden. Voor het In-door-Out toernooi komen HDL-leden tot 18 jaar drie weekenden op hun eigen veld in actie. Afgelopen weekend startte succesvol en niet in de laatste plaats omdat het lentezonnetje scheen.

In het In-door-out toernooi spelen kinderen van dezelfde leeftijdsgroep tegen elkaar, maar niet in hun eigen team. Ze zijn door elkaar gehusseld en verdeeld over nieuwe teams. Dat is voor sommige leden nog wel een uitdaging, maar wel eentje die door 145 leden is genomen. Zaterdag 20 februari speelden de E-, D- en C- teams en zondag de 21ste de A- en B- teams. Elk team had een andere kleur wat een fleurig pallet op het veld gaf. Tijdens het toernooi werd er muziek gedraaid door dj’s Chris en Luuk.

Voor de Benjamins, de allerkleinste hockeyspelers van gemiddeld 5 jaar, is er het speciale Kabouterhockey. Op een speelse manier worden deze jongste HDL-ers bij het toernooi betrokken.
Ook de komende twee weekenden wordt het In-door-out toernooi nog gespeeld.