Afbeelding

Zonnebloemgasten HDLV verrast met erwtensoep

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK/VORSTENBOSCH - Al bijna een jaar liggen de activiteiten voor de Zonnebloemgasten stil. Voor veel mensen is dit een lastige periode; natuurlijk ook voor de vele vrijwilligers. Het bestuur wilde graag weer iets voor de gasten organiseren.

Het idee ontstond om tijdens de carnavalsdagen de gasten te verrassen met erwtensoep en roggebrood. Maar soep maken voor 230 personen was toch wel een uitdaging.

Zonnebloem HDLV ging in gesprek met Jan Verheijden uit Dinther en al snel was het geregeld. “Ik zorg dat de soep maandag met de carnaval klaar is en in bakjes gedaan. Ook zorg ik voor roggebrood met spek en zult en netjes verpakt per persoon” was de uitspraak van Jan. Het bestuur kon de soep op carnavalsmaandag ophalen en rondbrengen naar de vrijwilligers. Zij brachten de soep naar de gasten en toverden zo een glimlach op de gezichten.

Bedankt vrijwilligers voor het rondbrengen van de soep!

De eerste activiteit van de Zonnebloem voor de gasten in 2021 was geslaagd. Hopelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten bij een gezamenlijke activiteit.

Houd vol en blijf gezond; hopelijk zien wij jullie weer snel!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze