Afbeelding
Foto: Petra van Teeffelen

Het bestuur van CC De Pas stelt zich voor

Welzijn & Maatschappij

Deze weken geven we graag het woord aan het nieuwe bestuur van CC De Pas. Deze week stellen we Audrey Alards aan jullie voor.

Wie is Audrey?
“Ik woon sinds 2009 in Heesch, samen met Leon, een geboren en getogen trotse Heeschenaar. Vanuit mijn oprechte interesse in anderen heb ik in 1996 de sociale academie afgerond. In mijn werk op het snijvlak van zorg en veiligheid, werk ik al jaren samen met vrijwilligers. Zij inspireren mij om professioneel scherp te blijven en te (blijven) geloven in de kracht van ieder individu in onze samenleving.”

Wat bindt mij aan Heesch?
“Uiteraard Leon, mijn schoonfamilie en onze vrienden. Graag ga ik met hen naar De Pas. Geef mij goede muziek, een drankje en ik sta al gauw vooraan bij het podium. Ik ben een typische forens die weinig tijd besteedde aan het vinden van een stukje ontspanning in Heesch. Mijn binding is gegroeid toen ik vicevoorzitter werd bij Samenloop voor Hoop. In dat samenwerkingsverband leerde ik andere Heeschenaren kennen die zich met hart en ziel inzetten voor onze gemeenschap. Een onvergetelijk moment waarin we, samen met het personeel en de vrijwilligers van De Pas, collectief lieten zien waartoe alle krachten SAMEN (in óns Heesch) in staat zijn.”

Waarom bestuurslid van CC De Pas?
“Mijn kracht zit in het willen en kunnen aangaan van grote uitdagingen. Wat mij verwondert, is de grote diversiteit onder de inwoners van Heesch. Daar ligt mijn persoonlijke uitdaging: De Pas als ‘thuis’ te laten voelen, een sociaal middelpunt waar jong en oud elkaar kúnnen en wíllen ontmoeten!
Als bestuurslid draag ik verantwoordelijkheid voor de portefeuilles Vrijwilligersmanagement en Relatiemanagement Non-Profit. Ik ben bezig met het inplannen van afspraken met verschillende gebruikers van De Pas. Op basis van de opgehaalde informatie hoop ik, samen met mijn collega bestuursleden, de juiste afwegingen te maken voor de toekomstbestendigheid van De Pas.

Samen met jou hoop ik De Pas aantrekkelijk te maken voor íedereen (jong en oud), want: Iedereen telt mee! Jouw creatieve ideeën zijn welkom. Zéker wanneer jij je, net als ik, vrijwillig voor De Pas wilt inzetten. Vragen, opmerkingen en/of (on)gevraagd advies? Mail deze gerust via: audrey@de-pas.nl. Uiteraard hoop ik je later dit jaar, gezond en wel, persoonlijk te kunnen ontmoeten in De Pas!”

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 9 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 9 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze