Afbeelding

CDA Bernheze draagt Pieter van Dieperbeek voor als wethouder

Gemeentenieuws

BERNHEZE -  Fractie en bestuur zijn verheugd dat wij de heer Pieter van Dieperbeek voor kunnen dragen als kandidaat wethouder voor de gemeente Bernheze .

Van Dieperbeek (66 jaar) is woonachtig in Veghel en momenteel werkzaam voor zijn eigen coaching & conflictbemiddelingsbureau. Daarnaast is hij op dit moment actief in diverse raden van toezicht. Hij bezit ruime ervaring in de rol van wethouder/bestuurder, hij was onder meer vanaf 1992 tot 2008 wethouder voor het CDA in de gemeente Veghel en hij is van 2012 tot 2013 tijdelijk wethouder geweest in Sint-Michielsgestel en deed dat nog eens voor de gemeente Grave van 2017 tot 2018. In die tijd heeft hij een grote diversiteit aan portefeuilles onder zijn hoede gehad, van het sociale tot aan het ruimtelijke domein. Al deze ervaring als wethouder wil hij graag inzetten voor de inwoners van Bernheze.

De fractie en het bestuur van CDA Bernheze zien met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar de komst van Van Dieperbeek. Fractievoorzitter Mart Smits: “Pieter is gedreven en kijkt met veel energie vooruit naar deze klus, hij heeft oog voor mensen, samenwerking en is benaderbaar. Bovendien brengt hij veel ervaring mee naar Bernheze en heeft eerder gaandeweg een bestuursperiode een wethouderspost ingevuld. Hij heeft dus vaker met dat bijltje gehakt. Wij zijn erg trots dat we hem binnen zo’n kort tijdsbestek voor kunnen dragen.”

De planning is dat Pieter van Dieperbeek als hij wordt benoemd tot wethouder de portefeuille van wethouder van Boekel overneemt. Het streven is om de voordracht en benoeming in de raadsvergadering van 4 maart aanstaande plaats te laten vinden.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze