Afbeelding

Heerlijk Heesch 2021 gaat naar 2022

Activiteit

HEESCH - Heerlijk Heesch toch niet weer uitgesteld? Het kan bijna niet, zeker niet na een jaar waarin besloten werd de eerste jubileumeditie van het
5-jarig bestaan van Heerlijk Heesch op te schorten. Maar jammer genoeg is het wel zo! Ook voor de editie 2021 is er besloten het feest van ontmoeten, eten en drinken en muziek op te schorten.

Met de nadruk op opschorten. Het organisatieteam blijft achter het feest der feesten voor restauranthouders en lekkerbekken staan. Wees ervan overtuigd dat alles op alles zal worden gezet om in 2022 de jubileumuitgave van Heerlijk Heesch tot een onvergetelijk evenement te maken. De organisatie staat werkelijk te popelen om de plannen te realiseren, maar door corona is het organiseren van een evenement dit voorjaar helaas niet toegestaan.

Laten we niet vergeten dat voor de restaurateurs en andere deelnemers deze lockdown heel veel creativiteit, geduld en moed vergt om hun zaak draaiende te houden. Hun werk staat als basis voor Heerlijk Heesch. De organisatie van Heerlijk Heesch gunt hen een adempauze om op krachten te komen als de horeca weer open mag en we allemaal weer vrij in en uit kunnen lopen. Dan zullen zij volgend jaar ongetwijfeld weer enthousiast en vol creatieve presentaties aanwezig zijn!

Voor nu: houd je goed en blijf gezond!

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 6 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze