Afbeelding

RKSV Avesteyn 2 zoekt trainer/coach

Sport

HEESWIJK-DINTHER - RKSV Avesteyn is een voetbalvereniging uit Heeswijk-Dinther. Dit jaar bestaat deze voetbalvereniging 80 jaar! RKSV Avesteyn heeft veel vrijwilligers en veel trouwe leden, die samen zorgen voor een gezellige sfeer, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen welkom is.

Eén van de sportieve ambities van RKSV Avesteyn is om de ontwikkeling van de jonge selectie naar een hoger plan te tillen. Komende jaren zal er veel talentvolle jeugd doorstromen en die wil RKSV Avesteyn de kans geven zich te verder door te ontwikkelen.

Om dit te kunnen realiseren is RKSV Avesteyn op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer voor het tweede elftal.

Wat bieden we?

Een enthousiaste en talentvolle groep, dat in de reserve derde klasse speelt (cat. A)Mooie accommodatie met goede trainingsfaciliteitenEen leuke en gezellige vereniging met een gezond prestatieklimaatRuimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding bv TC3/ UEFA C, sparring met collega trainers, themabijeenkomsten)Samenwerking en ondersteuning van de TC en technische stafEen marktconforme vergoeding.

Wat vragen we?

Enthousiaste trainer met ervaring met coachen van voetbalteamsOptioneel met TC3/ UEFA CEen trainer die verder kijkt dan de resultaten op de wedstrijddagEen trainer die oog heeft voor het individu, maar zeker ook het teamEen trainer die motiveert én inspireertHet verzorgen van twee trainingen per week (dinsdag en donderdag) en coaching op zondagBetrokkenheid bij de vereniging.

Belangstelling?
Reageer dan door toezending van je cv maar vooral ook je motivatie naar voetbal@avesteyn.nl.