Afbeelding

Mini’s starten binnenkort bij HVCH

Sport

HEESCH - Heb je een 5-jarige zoon of dochter die voetbal leuk vindt? Laat hem of haar dan spelenderwijs kennismaken met deze prachtige sport via de mini’s van HVCH! Enthousiaste trainers gaan met diverse oefeningen (in circuitvorm) deze jongste leden wegwijs maken in het voetbalspel. De mini’s trainen in twee cyclussen van tien trainingen op woensdagmiddag. De eerste cyclus vindt plaats in de periode september - november en de tweede cyclus in maart - mei.

Als je zoon of dochter 6 jaar is geworden, stroomt hij of zij na de cyclus van de mini’s automatisch door naar de JO-7.

Wil je zoon of dochter graag onder voetbal? Meld hem/haar dan aan via het aanmeldformulier dat te vinden is op de website van HVCH, onder het kopje ‘Over de club/lidmaatschap/aanmelden’. Binnenkort start er dus weer een nieuwe cyclus. We gaan starten op 10 maart met de trainingen van de mini’s, volgens de nu geldende regels RIVM/KNVB. Mocht er iets aan de nu geldende regels veranderen, dan zal HVCH hierin meegaan.

De trainingen vinden plaats op veld 2 (kunstgrasveld) van 14.30 tot 15.30 uur.

De overige trainingsdata zijn:
17, 24 en 31 maart, 7, 14, 21 en 28 april en 19 en 26 mei (5 en 12 mei wordt er niet getraind in verband met de meivakantie).