Afbeelding

KBO verlaagt contributie

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Allereerst wil het bestuur onze leden en hun familie en vrienden een gezond, gelukkig en actief 2021 toewensen. Voor dit jaar hebben we veel goede voornemens om weer actief aan de slag te gaan. Maar Corona houdt ons nog tegen om de “normale” activiteiten weer aan te vangen.

In 2020 zijn bijna alle activiteiten niet doorgegaan en hebben onze leden ook niet de mogelijkheid gehad om elkaar te ontmoeten. Dat is voor veel leden een teleurstelling geweest. Toch hebben we op een andere manier contact met elkaar gezocht en ook gevonden. De website is vernieuwd en wordt meer bezocht dan voorheen. Er is een nieuwsbrief uitgekomen, die iedere 2 weken bezorgd wordt op je e-mailadres. We zijn ook lid van facebook, dat ook door steeds meer mensen wordt bezocht. Onze INFO, ons verenigingsblad, is enkele keren niet uitgebracht. Maar in 2021 hebben we helaas in januari ook geen versie kunnen uitbrengen.

Het bestuur heeft toch de plannen voor 2021 opgesteld. Onze penningmeester heeft de balans van 2020 opgemaakt. Dit alles bij elkaar heeft het bestuur er toe gebracht om de hoogte van de contributie opnieuw vast te stellen. Jaarlijks betalen onze leden 24 euro. Daarvan wordt circa 12 euro afgedragen aan KBO Brabant. De andere 12 euro worden door het bestuur besteed aan onze activiteiten. Uit de balans van 2020 blijkt dat we, door de verminderde activiteiten, ook minder hebben uitgegeven. Voor 2021 is het nog niet exact aan te geven of en wanneer we weer van start kunnen gaan. Daarom is besloten de leden een éénmalige korting te verlenen van 5 euro op de contributie van 2021. De contributie zal eind januari door de penningmeester worden geïnd.

Het bestuur van KBO Heesch.