Afbeelding

Bemoei je met je eigen zaken!

Gemeentenieuws

Er gebeuren een hoop dingen in je leven waar je geen invloed op hebt. Gelukkig heb je echter toch ook veel wel in je eigen hand. Je staat daar misschien niet altijd bij stil, maar ook jij hebt de mogelijkheid om hel leven voor jou en je familie, buurt, vrienden of clubs te verbeteren. Kom dit jaar in actie en bemoei je met die zaken!

In de gemeenteraad worden veel dingen beslist die van invloed zijn op je eigen leefomgeving. Zeker in de ze tijd waarin we allemaal veel meer tijd doorbrengen in en rond het eigen huis besef je dat je leefomgeving van groot belang is. Gezonde lucht, voldoende groen, goede fietspaden en trottoirs, hulp voor mensen die afhankelijk zijn van anderen, betaalbare huizen en goede scholen, om zo maar eens wat zaken te noemen. Allemaal zaken waar de gemeenteraad een rol in speelt. En de gemeenteraad neemt belangrijke beslissingen die dus ook gevolgen hebben voor jouw eigen gezin, club of straat. Denk mee en lever je input op het moment dat er wat te beslissen valt; sluit je aan bij een politieke partij en je hebt direct invloed.

Bij Politieke Partij Blanco ben je van harte welkom om je te bemoeien met je eigen zaken. Geen gedoe met landelijke standpunten, maar gewoon kijken wat voor ons in onze eigen dorpen het beste is. Sluit je bij ons aan en beslis mee.

Reageren: info@ppblanco.nl of 06-11311713
Marko Konings, fractievoorzitter Politieke Partij Blanco

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 7 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 9 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 10 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 11 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 16 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid