Afbeelding

Een anders jaar….

Gemeentenieuws

Het nieuwe jaar begon al anders dan we gewend waren…het was stiller in de lucht en minder kleurrijk. In kleinere kringen dan u gewend bent misschien, werd er geproost op het nieuwe jaar. Terwijl de een de hoop uitgesproken heeft dat het een anders jaar mag worden, houdt de ander misschien liever vast wat was.

De wereld draait, terwijl je nog even stil wilt blijven staan, gewoon door. Dat blijkt wel uit het feit dat we voor de gemeenteraadstoel, nu op zoek moeten gaan naar ander Lokaal hart uit onze geledingen. We hebben er als bestuur het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken: op onze lijst staan immers betrokken leden met hun ‘groene hart’ op de juiste plaats, ook al zal het anders zijn.

Heel fijn is, dat we drie nieuwe leden mogen verwelkomen in onze partij. Wij weten dat de ‘groene en betrokken harten’ van onze leden niet vanzelfsprekend zijn: dat ze oprecht voor ons gekozen hebben. Daarom hebben we hen in het nieuwe jaar een attentie gegeven om hen te bedanken voor hun groene Lokale harten. Dit jaar hebben we dat anders gedaan dan gebruikelijk.

En dan moeten we beslissen of we gevaccineerd willen worden. Sommigen staan te springen. Anderen twijfelen. Laat u goed en onbevooroordeeld informeren! Wat u ook beslist…het wordt een anders jaar dan 2020….maar is dat niet bij elke jaarwisseling?

Hieke Stek, bestuurslid Lokaal
Hieke@lokaal.nu