Afbeelding

WIJ, HEESCH met en voor elkaar… ook in dit nieuwe jaar

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Beste mensen, allereerst de beste wensen!
Vele acties, activiteiten en het verbinden van mensen, clubs en organisaties hebben WIJ georganiseerd in 2020. Met een lach en een traan, hard werken, soms een kleine tegenslag, dan weer een kers op de slagroom en vooral positief blijven en doorgaan… De medemens, daar doen WIJ dit voor.

Een kroon op ons werk in 2020 mochten WIJ ontvangen in de vorm van de Hisse Plusser, overhandigd door For Mineur. Een afvaardiging van het bestuur werd naar de Pas gelokt voor een interview. Wat bleek…. For Mineur stond klaar voor de uitreiking. WIJ schoten even vol… niet verwacht maar echt een mooie blijk van waardering voor het harde werk wat tot nu toe is geleverd. Een blijk van waardering voor het bestuur, maar zeker ook voor al onze vrijwilligers, partners, sponsors en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

2021… Al verschillende acties bedacht. 'Werk in uitvoering'… jaarplanning wordt opgemaakt. Nee, WIJ zitten niet stil. Onze medemens verdient aandacht en alle kleine beetjes maken een groot verschil! Denk jij nu je dit leest er over om ook iets te willen betekenen of heb je juist een hulpvraag? Je vind ons op Facebook, onze website, via mail of gewoon per telefoon.

WIJ zijn klaar voor het nieuwe jaar… op naar en positieve samenwerking, leuke acties en vooral centraal: onze medemens.

Stichting WIJ, HEESCH
info@wijheesch.nl
06-12997409
www.wijheesch.nl