Afbeelding

Antoinette Wildenberg Loosbroekse Uitblinker 2020!

Activiteit

LOOSBROEK - Helaas is er dit jaar geen Nieuwjaarsbijeenkomst in De Wis. ‘De Uitblinker van het jaar’ het jaarlijkse Loosbroekse schouderklopje voor iemand die dit jaar belangeloos iets opvallends heeft gedaan voor het dorp gaat wél door! “Het is niet zo moeilijk om mensen te vinden die veel gedaan hebben voor ons dorp,” laat Miriam van Dijk namens de organisatie van de Loosbroekse Nieuwjaarsontmoeting weten. “Ze zijn er in elke straat en bij elke club. Loosbroek helpt. Dat maakt het tot een moeilijke keuze.

In overleg met het Loosbroeks Ondernemers Belang, de Kerncommissie, het Oranjecomité en de Parochie zijn we geattendeerd op de bijzondere inzet van Antoinette Wildenberg. Antoinette is een schoolvoorbeeld van iemand die achter de schermen onbezoldigd heel veel werk verzet. Zo heeft zij de website en communicatiemiddelen van de Augustinusparochie, dus ook voor de Loosbroekse Geloofsgemeenschap, opgezet en mede geïmplementeerd. Daarnaast heeft ze in 2020, juist in coronatijd, vele uren gespendeerd om de onlineversie van Losbroekwist vorm te geven en is zij ook de kracht achter het vormgeven van het dorpsblad DORUS. Ze leverde in 2020 een grote bijdrage voor onze gemeenschap en de titel is haar dan ook van harte gegund.”

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze