Heerlijk avondje is (bijna) gekomen!
Heerlijk avondje is (bijna) gekomen!

Heerlijk avondje is (bijna) gekomen!

Bedrijfsnieuws

NISTELRODE - Het is bijna pakjesavond! En bij een geslaagde pakjesavond hoort natuurlijk ook wat lekkers te eten. Bij BBQenzo.nl zorgen we ervoor dat het ook een smaakvolle avond gaat worden. 

Kies je voor gourmetten, pizzarette of heerlijke tapas? Welk pakket je ook kiest, wij leveren alles compleet en de dag erna komen we zelfs de vuile vaat weer ophalen. Als dat niet klinkt als een heerlijke avondje... 

Gourmetten
Ga onbezorgd gourmetten door een gourmetschotel te bestellen bij BBQenzo.nl. Deze wordt gratis thuisbezorgd wanneer je voor minimaal 4 personen een bestelling plaatst. De gourmetschotels zijn inclusief servies, bestek en gourmetstel. Geen zin in de afwas? Dat snappen we! Daarom wordt de vuile vaat de dag na de reservering opgehaald. 

Welke gourmetschotel(s) je ook kiest, bij alle pakketten krijg je naast vlees en/of vis, verse salades en groenten, stokbrood met kruidenboter en heerlijke sausjes. Dat wordt smullen! 

Pizzarette
Door een pizzarette te bestellen geniet je samen met je familie van een zelfgemaakte minipizza. Pizzarette is een unieke combinatie tussen een oer-Hollandse traditie en de Italiaanse keuken. De pizza’s die in de pizzarette worden bereid, hebben een specifieke smaak omdat ze op een originele pizzasteen worden gebakken. 

Wij leveren alles wat je nodig hebt om te pizzaretten. Zo krijg je het pizzarette zelf, standaard ingrediënten, diverse kazen, vlees, vis en groenten. Er zal aan niets ontbreken. Buon appetito! 

Tapas
De lekkerste tapas bij jouw thuisbezorgd. Geniet van heerlijke koude en warme tapas zoals kipvleugels, olijven mix, stokbrood, plukbrood, chorizo en gehaktballetjes. 

De warme gerechtjes hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden. De tapaspakketten bij BBQenzo.nl zijn te reserveren vanaf vier personen of per plank/ plateau. Je zult ongetwijfeld niets te kort komen! Laat je verrassen door onze heerlijke tapascombinaties! 

Meer info...klik hier

Genieten begint bij BBQenzo.nl

? Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
? Compleet is ook echt compleet
? Wij regelen alles, zelfs de afwas!
? Vóór 12 uur besteld, morgen in huis