Voedselbank op zoek naar DE-spaarpunten
Voedselbank op zoek naar DE-spaarpunten

Voedselbank op zoek naar DE-spaarpunten

Bernheze

BERNHEZE - Ledig jouw keukenlades, blikken en potjes maar weer. De Voedselbank voor Oss en Omgeving is naarstig op zoek naar Douwe Egberts spaarpunten. Op meerdere punten in de regio staan tussen inzamelboxen waar jouw de punten kunt doneren.

Veel Nederlanders knippen trouw de spaarpunten van de Douwe Egberts verpakkingen en bewaren deze op een vaste plek in huis, vaak gewoon de keukenlade. Daar vormen de bonnetjes vaak een onbestemde berg, die maar aangroeit en aangroeit. Een echte bestemming hebben de spaarpunten meestal niet. Maar je kunt er de Voedselbank goed mee helpen. Voor zo’n 600 punten krijgen we van Douwe Egberts een pak koffie. En omdat koffie een schaars product is in onze voorraad kunnen we slecht sporadisch koffie in een voedselpakket stoppen.

Daarom is deze inzamelactie zo’n mooi initiatief. In voorgaande edities wist de regio voor de Voedselbank voor Oss en Omgeving meer dan één miljoen spaarpunten in te zamelen. Daar waren we zeer blij mee en we hopen dit jaar opnieuw op een mooi resultaat. Naast de onderstaande inzamelpunten, kunt u de DE-spaarpunten ook op de Voedselbank in de Rossinistraat inleveren.

De inzamelpunten zijn
- Heesch: AH en Jumbo
- Nistelrode: Wereldwinkel en Jumbo 

Meer info: 06-53760716 of henksnijders@voedselbank-oss.nl