Het heerlijk avondje komt er aan!
Het heerlijk avondje komt er aan!

Het heerlijk avondje komt er aan!

Gemeente Bernheze

De decembermaand is begonnen. Buiten wordt het langzaam kouder en de bomen worden kaler. Binnen is het gezellig en warm. Dit weekend is het Sinterklaasavond. Een avond die dit jaar anders is dan normaal. We moeten op zoek naar creatieve manieren om het Sinterklaasfeest te vieren. 

Sinterklaas liet zich al van zijn creatieve kant zien. Zo kwamen de kinderen met de burgemeester bij hem op bezoek en ging hij op de digitale toer door de verlanglijstjes en de intochten in onze dorpen online te doen. Er waren zelfs mini Pietenhuizen. 

Thuis is iedereen druk bezig met de voorbereidingen op het Sinterklaasfeest. Vele huizen zijn versierd met “Gluurpieten”, lampjes, slingers en pakjes. Binnen werken we hard aan gedichten en surprises. Iedereen doet lokaal zijn inkopen. Van snoepgoed, speelgoed en kleding tot badschuim, boeken en gereedschap. 

Zaterdag is het heerlijke avondje. Samen komen met de hele familie is helaas niet mogelijk. Maar we vinden allemaal onze eigen manier om toch te kunnen genieten van de twinkeling in de ogen van de kinderen en het plezier van de ouderen. 

CDA Bernheze wenst iedereen een fijn Sinterklaasfeest. Geniet van het heerlijke avondje, ook al is het anders dan normaal! 

Ruud Leeijen, raadslid CDA Bernheze
CDA Bernheze: Altijd in de buurt!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze