Lekker eten en Jeroen van der Boom bij je thuis!
Lekker eten en Jeroen van der Boom bij je thuis!

Lekker eten en Jeroen van der Boom bij je thuis!

Bedrijfsnieuws

BERNHEZE - Gezelligheid, lekker eten en volop drinken. Normaal gesproken is december de drukste maand van het jaar voor ondernemers Rob Lunenburg (Lunenburg Events & More in Loosbroek) en Bjorn Smits (Tunneke in Heesch). Maar nu het einde van de lockdown nog altijd niet in zicht is, dreigt het dit jaar maar een “saaie boel” te worden. “Voor ons, maar evengoed voor onze gasten”, legt Rob uit. “Er is gewoon helemaal niets te doen”, vult Bjorn aan. 

Al decennia lang proberen Rob en Bjorn hun gasten een leuke avond te bezorgen, maar nu de heren geen gasten meer mogen ontvangen wordt hun creativiteit op de proef gesteld. De neven willen de coronasleur doorbreken en creëerden een uniek concept voor thuis: 'The Tasty Show'. Een eenmalige avondvullende show met een driegangenmenu, bijpassende wijnen en bieren en een interactief live-optreden van Jeroen van der Boom, live gestreamd vanuit Lunenburg Events & More.

“Een compleet verzorgde avond, ideaal voor een fijn avondje thuis met vrienden of familie”, vertelt Bjorn. “We hebben een menu samengesteld dat voor een breed publiek aantrekkelijk is. Tomatensoep, carpaccio, gamba’s, spareribs en ossenhaas; alles bereid met de beste ingrediënten. De bakkers Lamers zorgt voor het dessert en Wijnhandel van Helden voor bijpassende wijnen en bieren. Zo kunnen we ook lokale ondernemers nog een steuntje in de rug bieden.” De Tasty Menu’s zijn af te halen in Heesch of Loosbroek of kunnen tegen een meerprijs worden thuisbezorgd. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal (en betaalbaar) kindermenu. 

Met Jeroen van der Boom komen Rob en Bjorn direct met zwaar geschut. Van der Boom scoorde meerdere nummer één-hits en verkoopt elk jaar met De Toppers talloze keren de Johan Cruijff Arena uit. “In het ruim 100-jarige bestaan van Lunenburg Events & More beklommen eerder al Doe Maar, Marco Borsato en Joe Jackson het podium, maar dit wordt de eerste keer dat we een artiest voor een lege zaal laten optreden”, zegt Rob. “Een beetje gek, maar zo kunnen we toch veel mensen een leuke avond bezorgen.” Een professioneel camerateam komt de show registreren. “We gaan voor kwaliteit en gezelligheid. Alleen de tafel hoeft gedekt te worden, wij brengen lekker eten en een topshow met Jeroen van der Boom bij je thuis.”

The Tasty Show is een initiatief van Tunneke en Lunenburg Events & More. Een Tasty Menu met driegangen inclusief livestream kost € 40,-. Tickets zijn te koop via www.lunenburg.nl of www.tunneke-heesch.nl.

Lekker eten en Jeroen van der Boom bij je thuis!